Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Windows trvá nepřiměřeně dlouho

Nazdárek Všem, mám takovej problém. Jedná se o instalaci a je jedno jestli je to Vista nebo XP. Když instaluju systém, tak to všechno trvá nepřiměřeně dlouho. XP klidně hodinu a Vista taky kolem hodiny. Předtím to bylo na vistách v poho, kolem dvaceti minut. Při instalu to žádnou hlášku nehodí a systém někdy naběhne a někdy ne. Problém je i po instalaci, když všechno nainstaluju a dodám soft, tak to šlape někdy týden někdy jenom hodinu. Potom už nenaběhne vůbec nic. Žádná chyba jenom černá obrazovka. Začne to startovat, proběhne to až k obrazovce z hardwarem a pak to vypne monitor a nic nejde. Pokud to odpojím od sítě třeba na hodinu tak to někdy naskočí, ale někdy ne. Už si nevým rady, všechno už jsem vyreklamoval, něco vyměnil, ale pořád to stejný. Už se s tím peru skoro 3 měsíce a pořád stejnej výsledek.
Moje sestava: deska Gigabyte GA-M57SLI-S4, grafika Gigabyte GV-N95TOC-512H, procesor AMD Athlon 64 X2, AM2 5000+ 65w, HDD Segate 250GB, RAM GoodRam 3x 1024MB 800MHz, skříň Eurocase zdroj 450W, DVD LG.

Předpokládám že to bude něco s hardwarem, ale nemůžu zjistit co to je. Tak předem moc díky za jakoukoliv informaci a pomoc. Zdar Honza :-/3-[

Změna předmětu, původně: Instalace (host)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny