Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem některé pořady z webu ČT se mi nepřehrávají a některé ano.

Zdravím, stále jsem nevyřešil jednu záhadu.
iVysilani.cz se ke me zvláštně chová. Některé pořady se mi streamují, některé zas ne. Nejvíc mě štve, že nejede Uvolněte se prosím a live ČT24. Tento problém trvá tak týden, předtím to šlo v pohodě. Nevím, kde mohla nastat chyba. Zkoušel jsem obnovit systém, nepomohlo. Volal jsem k poskytovateli internetu - O2 a tam mi řekli, že nic neblokujou. Zkoušel jsem přeinstalovat prohlížeče, nepomohlo. U IE jsem docílil toho, že mi už nejde spustit žádné video, objevuje se hláška připraven. Naštěští u FF ne. To vše se týkalo u přehrávače Windows Media Player. Pak jsem si vzpomněl, že na ivysilani.cz je druhý přehrávač Real Player a s napětím jsem čekal, co to udělá. Přehrávalo i pořady, které nešly, ALE! V TV kvalitě se obraz trhal, musel jsem to dávat přes střední kvalitu. Ale divím se, proč mi to nejde v pohodě přes TV kvalitu, když reálnou rychlost připojení mám 6MB/s.

Tak čím to podle vás může být, že mi nejdou některé pořady přes WMP a u Real Player si pořady musím pustit pouze ve střední kvalitě, aby se to nesekalo?

Budu rád za každou radu, která mě navede k odstranění těchto problémů. Fakt je to záhada, zajímalo by mě, kdo se s něčím takovým podobným setkal. Díky.

Předmět Autor Datum
No, na realplayer sem slyšel docela nechválu, co se pořádku v PC týče - vyhýbám se mu. Nemůže být ch…
Gazzy 05.03.2009 21:26
Gazzy
jako myslíš jako přímo na straně ČT? To ne, většině to jede, klidně to zkus: http://www.ceskateleviz… poslední
dakri 05.03.2009 21:34
dakri

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru