Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se skenerem HP F2187

Ahoj, pořídil jsem si multifunkční tiskárnu HP DeskJet F2187, nastal mi problém při používání zabudovaného skeneru, když chci skenovat ve vyšším rozlišení než v tom, které bylo továrně nastavené (200ppi), vyhodí mi software skeneru chybu na obrazovce buď, že mám překontrolovat zapojení skeneru a nebo reinstalovat ovládací systém.
Komplet celý software přístroje jsem reinstaloval, ale výsledek bez rozdílu, buď opět chybová hláška a nebo mi naskenuje část a nebo vůbec nenaskenuje a soubor obrázku je bílý.
Mou vlastní dedukcí jsem uvažoval, zda-li by tyto problémy nemohl dělat USB kabel, který u tiskárny nebyl přiložený a tak jsem využil kabel od skeneru HP ScanJet3670 se stejným druhem propojení (A-B USB). Myslel jsem, jestli ten kabel u skeneru nemohl být něčím specifický pro používání pouze u toho skeneru a nemusel správně pracovat s tímhle multifunkčním krámem... Děkuju.

Ještě menší poznámka, vždy jsem reinstaloval pouze z CDčka přiloženému k výrobku, snažil jsem se později stáhnout aktualizace z jejich oficiálního serveru pomocí jejich aktualizačního programu, ale při stahování nedocházelo vůbec k přenosu (ve statistice se ukazovalo staženo -1kb)a nejspíš by "dělal" že stahuje neustále.

Předmět Autor Datum
Nikdo žádný nápad? Nejspíš mě teda čeká reklamace... poslední
CooLeR 08.03.2009 13:38
CooLeR

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru