Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vypnutí zbytečných služeb ve win xp

A co ma spolecne to, ze

jsme poradna arogantní a BFU-nepřátelská
a
nechceme dopadnout jako "přátelské" poradny na různých nejmenovaných serverech, kde se odpovídá stylem "jasně voe kámo, NOD je nejlepší"
?
Prece neznamena, ze kdyz se k nekomu chovam arogantne a nepratelsky, ze tim vylucuji moznost dopadnout stylem "woe, kámo" a uz vubec ne, ze kdyz se k nekomu chovam pratelsky, ze to dopadne stylem "woe, kámo".

Jsou i lide,kteri veci rozumi, arogantne a nepratelsky se nechovaji a normalne neznalemu(zamerne nepisu BFU, protoze mam ted na mysli i jine oblasti, nez IT) vysvetli problem. Lide kteri jsou nad veci a veci rozumi, nemaji potrebu hojit si ego na BFU. Pokud vim, poradim, ale jinak drzim hubu, tento pristup mam rad ja. Je to o lidech a o pristupu a tady ten pristup vetsinou je podle myho nazoru opravdu takovej, jak jsi naznacil. Ne kazdymu to vyhovuje, vcetne me. Na druhou stranu je pravda, ze tech frikulinskych reci je tady clovek usetren, ale zase je temer vzdy zasypan polourazkami, je automaticky posuzovan jako zlodej a oznacovan za poloblba atd. Proc ti vadi clovek co chce tunit? At si tuni, je to prece jeho problem a kdyz se neco podela, treba ma zalohu a kdyz ne, tak se muze nekde zeptat, od toho jsou poradny a pokud uz dopredu mas odpoved "ze si to posral, at si to opravi", tak je moje rada pro takove lidi "radsi na poradny nechod a nerad, kdyz uz dopredu mas takovy pristup". A to ted nemyslim na tebe, ale obecne. Chapu ze nastve desetkrat stejne polozena otazka a to, ze clovek nehleda, ale rovnou se pta, ale tak to proste je a lidi nezmenis. No a vic k tomu nemam co dodat a hadat se nechci. Takze predem rikam, ze uz radsi v teto veci reagovat nebudu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny