Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Legál Win XP PRO,MS OFFICE 2007

Ziadnych 70% nepirati. V europe (myslim tym fakt europu a nie nejake polsko) je tipnem si vyse 90% software LEGALNY (mna osobne ide vystert ked pocujem jak moj nemecky kolega vyhodil 200 euro za MS office a este sa s tym blbec chvali :-), namiesto toho aby pouzil doma open office zdarma, proste je to debil no, ale kupi si to).
MS nic netoleruje. Ma dostatok "reklamy" na uradoch a skolach a spinavycmi praktikami rozsirene proprietarne formaty, viac "reklamy" nepotrebuje.
Na predajcovi ktori instaluje taketo "legalne" Win bez stitku by si MS alebo OSA ci kto pekne zmlsli.

P.S. VLK pouziva iba blb, ptz kedykolvek ti tie Win moze MS zatrhnut (ptz test bloknuteho VLK je uplna trivialita), a so zablokovanym VLK ti ani nefunguje web Windfowsupdate a WMP11 atd.
Ked uz kradnut tak cez oembios to je 100% funkcne a vzdy bude (lebo keby prestalo fungovat jedno s oembios tak by prestalo fungovat na svete aj dalsich 10 milionov znackovych PC). Ale psssst :-)

P.S.2. vsetky VLK ktore sa valaju na nete su zablokovane (skus ist na start-windowsupdate alebo nainstalovat si WMP11 a uvidis. To ze ti tie VLK este funguju je asi len lenivost MS urobit update ktore ich blokne uplne (co kludne moze MS urobit aj zajtra)) Alebo neupdatujes a potom ale ti dakujeme za to ze mas zombie PC a rozosielas denne milion spamov s virmi.
A "proc platit za XPpro 3,5litru"? Aby fungovali. Bezny clovek nie je schopny ukradnut Win tak aby 100% fungovali (vcetne update atd)

Bol si uz vobec niekedy "v europe", alebo odkial beres svoje mudrosti?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny