Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Legál Win XP PRO,MS OFFICE 2007

Ty sice hned muzes namitnout, ze pro MS jsou dulezity ty velky trhy jako USA a teda je neco jinyho u nas nebo v Polsku a neco jinyho USA. Ale u nas ma Della apod. opravdu malo lidi, vetsina si to sklada nebo necha skladat. Me treba fascinuje ze i do CZC chodej lidi, kteri o PC nevi absolutne nic a nechaji si na miste slozit sestavu od obchodnika czc, ktery jim muze navykladat cokoliv. Takze ta situace je pak rozdilna i u MS produktu, kde v USA si koupi hotovy PC s predinstalovanymi Win a casto i Office treba od Dellu, ale u nas je to casto tak, ze lidi chtej PC bez OS a muzeme se jen domnivat, zda na takove PC prijde Ubuntu nebo Windows od kamarada. :-) Ale rekl bych, ze v posledni dobe o dost vic lidi si zacina kupovat PC s Windows a naopak ze u hodne z tich, kteri si koupi PC bez OS, tam nakonec jde i Ubuntu. V posledni dobe jsem totiz nekolikrat ziral u lidi s pomerne povrchni znalosti neceho o PC, kdyz se na obrazovce ukazalo UBUNTU. Po pravde ja tuhle distribuci nepovazuji za nejak extremne povedenou, tak nechapu jak se jim povedlo, oslovit i pouceny BFU. No ale preju jim, at jim to jde tak dobre i dal. ;-) :-)

---

DOS - no v dobe DOSu nemel doma PC temer nikdo, ja myslel az Windows, kdy se PC zacali rozsirovat. Ve skole melo Win 3.1 doma tak ctvrtina lidi a ja mel prvni PC az z Win95. A to bych rekl, ze se to opravdu zacinalo rozjizdet.

Edit: Ty Win95 jsem mel navic koupeny, az u Win98 jsem se rozkoukal a sehnal si je sam. :-D Ono taky to byla troufalost od MS, chtit za opravu Win95 penize, to dnes je uz zaplatpanbuh situace jina.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny