Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Soam od Dr. Browna

Je to na způsob drahoušek zákazník.

Vážený příteli,

I am Dr.Harcourt Brown Od Harlsden, North West London, tady v Anglii. I práce pro Nawest Bank Corporation v Londýně. Píši vám z mé kanceláře, která bude mít obrovský přínos pro obě us.In mého oddělení, je asistent manažera (Greater London Krajský úřad), jsem zjistil, opuštěné částku ve výši $ 12,5 milionů dolarů USA (twelve.five sto milionů nám dolar) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Mr.Thompson Morrison americká občan, který bohužel přišel o život při zřícení letadla z Alaska Airlines Letadlo 261, který havaroval na 31. ledna 2000, včetně jeho manželky a jediná dcera.

Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti na transaction.and důvěrnost zde. Nyní náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, ale nikdo udělat that.I osobně byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným po dobu 2 let, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / vůle příjemce, aby zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu, oceněný na $ 12,5 milionu dolarů může být vyplacena na vás.

To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na vás. Mám zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity pro zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Všechno, co potřebuji, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný příjemce. Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umožnit nás vidět tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit, že to bude popraven za legitimní uspořádání thatwill chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.

Zajistěte mi následující: jak jsme na 7 dní spustíme ji projít. je to velmi URGENT PROSÍM.

1. Vaše celé jméno
2. Vaše telefonní číslo
3. Vaše kontaktní adresa
4. Vaše pohlaví a věku
5. Jádrem práce / Povolání

S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh zajímavý. Prosím o Vaše potvrzení této zprávy a uvedením Vašeho zájmu i poskytnou vám více informací. Endeavor dejte mi vědět na vaše rozhodnutí, spíše než držet mě čeká.

S pozdravem,
Asistent Manažer
Dr.Harcourt Brown

Kolik (tisíc) lidí na tohle skočí?

Pavel

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny