Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Služba Paypal stojí mezi obchodníkem a tvým účtem, ke kterýmu je přiřazena karta. Aby byl Paypal fun…
Pavel 14.03.2009 11:11
Pavel
no ja nechapem, co mam teraz ako spraviť... bolo to tak asi pol roka dozadu som si vytvoril ucet na…
jano47 14.03.2009 13:40
jano47
Pokud to myslis tak, ze ti kamos poslal penize z jeho Paypalu na tvuj Paypal, tak zaplatit z Paypalu…
paypal 14.03.2009 21:55
paypal
Podle mýho je tohle nesmysl. Účet u Paypal není aktivní, dokud se neověří. Ověřování probíhá na zákl… poslední
Pavel 15.03.2009 08:50
Pavel

Služba Paypal stojí mezi obchodníkem a tvým účtem, ke kterýmu je přiřazena karta. Aby byl Paypal funkční, musíš k paypal účtu správně připřadit svou kartu (vydanou bankou). Paypal si z ní strhne menší částku, tato transakce (platba) se objeví na tvým výpise (papírovej výpis z banky a online výpis z účtu), u transakce bude kód a ten přepíšeš u Paypal na patřičný místo ve formuláři. Tím se ověří, že karta je funkční a tvoje.

Příště už rovnou platíš přes Paypal, ale platba se strhne z tvé karty. Nikam ale nazadáváš její číslo, proto je to bezpečný.

Pavel

no ja nechapem, co mam teraz ako spraviť... bolo to tak asi pol roka dozadu som si vytvoril ucet na paypal, ale vtedy som tam ziadne cislo karty nezadaval. asi pre mesiacom mi kamarat za jednu sluzbu poslal 100USD, asi z jeho paypal uctu...
a teraz som si povedal ze co s tymi peniazmi?,tak ze si kupim premium account na rapidshare na pol roka. no ale teraz uz som s toho nacisto zblbnuty... nechapem tomu co mi tu pisete... este raz mi napiste co mam teraz vlastne spravit aby som si ten premium... mohol kupit. dik

Podle mýho je tohle nesmysl. Účet u Paypal není aktivní, dokud se neověří. Ověřování probíhá na základě autorizace zkušební platby, kterou je strhnutí malé částky z karty a zapsání čísla transakce do účtu Paypal.

Nejspíš se jedná o eliminaci anonymních účtů na Paypalu, potažmo o znemožnění plateb teroristům a určitě se do toho vejde další vysoká politika :-)

Pavel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru