Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem necitatelne mp3 foldre v se w800i

preniesol som cez citacku kariet nejake mp3 do ms a vlozil do telefonu. prilozeny mp3 prehravac v telefone sak nevie tieto foldre precitat a dost divnym sposobom. adresar totizto nacita ale uz sa neda don vojst pritom pesnicky prehrat idu (su v polozke tracks kde su viditelne aj spustitelne). neda sa to vyriesit nejako aby som mohol listovat aj vlozene adresare?
prilozeny software k prenosu mp3 nechcem pouzivat pretoze instalujem ms.NET framework nejaky sp1 k tomu a navyse chce registraciu na mail bez ktorej sa odmieta spustit. navyse sa mi zda zbytocne pouzivat na tak trivialnu vec ako je prenos mp3 na kartu nejaky esterny program (navyse sa pokusa myslim aj o nejake spojenia na net...fuj to uz zavana spyware).

zmena kategorie (mif) (fleg)

Předmět Autor Datum
problemy s cestinou, dlouhymi nazvy... nový
Jan Fiala 30.01.2006 08:09
Jan Fiala
nie tym to nie je. albumy su anglicke testoval som aj album s jednou pesnickou a jednoslovnym nazvom… poslední
fleg 30.01.2006 08:50
fleg

nie tym to nie je. albumy su anglicke testoval som aj album s jednou pesnickou a jednoslovnym nazvom (ci zvlada madzery a pod) a skusal som prenos aj cez citacku kariet alebo priamo cez bt a cez file transfer.
vysledok je vsade rovnaky. pesnicka je citatelna aj spustitelna v polozke tracks ale adresar sa neda otvorit v polozke artist (stale odporuca pouzit prilozeny software). ale tomu sa chcem prave vyhnut.
riesenie je vytvorenie playlistu ale pri 512MB karte je vyber pesniciek z jedneho adresara (tracks) uz pomerne komplikovany.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru