Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nekolik postrehu k Poradne

Tahle poradna uz se dostava do podvedomim mnoha lidi, pochopitelne sem zajdou, ale prozatim je to jeden velky diskuzni klub, kde se resi kde co, ale minimum problemu, ktere se resivaji na serveru, "ktery_nebudeme_jmenovat". Jak jiste kazdy potvrdi z vlastni zkusenosti, prvni dojem byva nejdulezitejsi. A ti, kdo sem prijdou poprve, z toho asi moc nadseni nebudou. I temata, ktera jsou podle titulku razu technickeho, stejne vetsinou konci debatou zcela mimo misu.
Argument, ze se jedna o beta verzi, tezko BFU vysvetlite, je zajima, kde mohou polozit dotaz a dostanou na nej co nejrychleji odpoved, nebude je bavit procitat se odpovedmi, kde se navzajem zdravite nebo hodnotite praci adminu. Mozna to bylo trochu predcasne, ze jste zverejnili odkaz na betu, ale to uz nelze vzit zpet, uz je nutno brat existenci Poradny jako fakt a co nejrychleji ji uvest do plneho chodu. A to tak, aby byla Poradna efektivnim zdrojem informaci a nikoli diskuznim klubem.

Posledni vec - mozna mi neco uniklo, ale nenasel jsem nikde omezeni, jak dlouhy muze byt prispevek. Ale debatu o delce titulku jsem nasel... Tenhle prispevek mi to nechce cely vzit, tak jej posilam po castech.

Je mi jasne, ze kecat umi kazdy a s konstruktivnim napadem prijde jeden z tisice, tak aspon davam svuj nazor - kdyz uz konstruktivni napady nemam...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny