Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nekolik postrehu k Poradne

To Kurt: Ja vim, jak doslo ke zverejneni odkazu na Poradnu. Neboj se, ze od sameho zacatku deni kolem ni nesleduji. Kdybych sahodlouze popisoval co vim o tom jak se "to dostalo ven" - zmeni to situaci?

To all: Ja osobne jsem byl jeden z mnoha, kdo kritizoval uz od roku 2002 poradnu na serveru, "ktery_nebudeme_jmenovat", to, ze jsem se neangazoval pri samych zacatcich teto poradny ma dva duvody: jednak jsem projektu moc neduveroval (nyni klobouk dolu), druhak jsem nebyl nikym prizvan, abych se na tom podilel.

Jestlize tu prezentuji svuj pohled, tak proto, ze si myslim, ze o pohledu BFU neco vim - byl jsem u toho, kdyz jsme rozhybavali forum a web operacesky.net. Kdo to zna, vi ze je to na sve pomery uspesny projekt. Zalezi na vas, zda muj nazor pro vas bude v necem prinosny nebo ne. Bude-li zajem, jsem ochoten alespon nejakymi zkusenostmi tady prispet, ale rozhodne to nebudu nikomu vnucovat. Timto koncim s planym tlachanim, ktereho je zde vice nez dost, hodlam se zucastnit pouze vecne debaty, ktera k necemu povede.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny