Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký antivirus - platený?

Pro tazatele, zajdi si na jiny forum, tady se dozvis akorat to, ze je AV k nicemu, protoze zdejsi profici to nepotrebuji a vsechno killnou v procesech v zarodku, navic maji omezeny ucty. Nejlip bude jit na viry.cz a poptej se tam nebo na zahranicni fora. Hlavne never tomu, kdyz ti tady budou cpat do hlavy jejich nekolik let zataraly nazor napriklad na Nortona, ktery podle nich sezere cely pc. neni to pravda, verze 2009 na pc ani nepoznas a na system jsou mnohem min narocne nez vychvalovany NOD, o kterem se tvrdi, ze je nenarocny a superrychly, pokud by to melo byt pravda, tak je Norton jako F1 proti Skodovce(Nod). V Esetu trosku zaspali vyvoj a verze 4 dela hodne lidem problemy, vcetne me na jednom pc.

Tady se rozhodně nedozvíš, že antivir je k ničemu (to možná jen neumíš dobře číst a rozumět psanému textu). Na každém fóru (kde jsou opravdoví počítačoví profíci) se dozvíš jednu věc: antivir je až to poslední v ochraně PC, základem je poučený uživatel a zabezpečený PC. Kdo tvrdí něco jiného, je počítačový analfabet. Na viry.cz jsou možná dobří "odvirovávači", ale jako systémové adminy bych je teda rozhodně nechtěl.

A co se týká Nortona - nejde jen o to, jak daný produkt funguje, ale také o to, do jaké míry lze pak korektně odinstalovat, jakým způsobem mění chování systému atp. Jenže to BFU nevidí, jemu stačí, že to "chytá" viry.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny