Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 2x Windows

Pevný disk mám rozdělený na dvě části, v jedné mám Win. XP home a nainstalované různé programy. Druhou část používám jako zálohu důležitých dat. Protože jsem měl problémy s Wind., pokusil jsem se ho opravit z instalačního CD. Ale protože byl Win. Upraven nějakým nainstalovaným programem, nejde opravit, ale jen přeinstalovat. Proto jsem zálohoval jeho nastavení a přeinstaloval. Jenže jsem ho omylem nainstaloval na druhou část disku. Teď mám na obouch částích disku jeden Wind. – jeden plně funkční a druhý s problémy. Potřebuji se toho problémového zbavit ale tak, abych nepřišel o nainstalované programy a hlavně data. Měli by jít snad nějak zálohovat, a po naformátování jedné části disku zase nainstalovat. Nemám však vůbec představu jak to provést. Budu potřebovat nějaký zálohovací program? A jaký? Prosím poraďte jak na to. Děkuji Karel.

Předmět Autor Datum
Nainstalovane programy musis po nove instalaci Windows vetsinou nainstalovat znovu, casto si totiz z… poslední
RedMaX 29.03.2009 13:45
RedMaX

Nainstalovane programy musis po nove instalaci Windows vetsinou nainstalovat znovu, casto si totiz zapisujou informace do registru Windows a ten se preinstalovanim Windows prepise.

Z dotazu ale neni uplne jasne co chces delat. Nebylo by nejlepsi smazat omylem nainstalovane windows na druhy disk a ty "rozbite" preinstalovat ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru