Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bod Obnovenia a virus

Kvoli virusu som musel odstranit subory umiestnene v adresari System Volume Information. Virus sa mi totiz stale nacital z tohto adresara - bol to trojsky kon Generic 13. V systeme som zakazal vytvarat bod obnovenia, restartol som PC a vsetky subory tohto adresara som zmazal. Po viruse zatial ani stopy ale teraz sa nemozem dostat naspat do tohto adresara - vypisuje mi to, ze pristup odoprety - vytvaranie bodu obnovy mam povolene. Neviete ako sa k tomu dostat ?

Předmět Autor Datum
to je v pohodě, do toho adresáře normálně přístup není ...
Gazzy 29.03.2009 15:15
Gazzy
ale predtym som mal pristup do tohto adresara. Boli tam body obnovenia. Ale sa mi tam stale kopirova…
bobanski 29.03.2009 15:40
bobanski
Co tam potřebujete najít?
Kurt 29.03.2009 15:18
Kurt
Pokud si zakazal body obnoveni a smazal Sytem Volume Info ... a posleze povolil body obnoveni, tak s… poslední
RedMaX 29.03.2009 15:43
RedMaX

ale predtym som mal pristup do tohto adresara. Boli tam body obnovenia. Ale sa mi tam stale kopiroval ten trojan tak som ich vymazal a teraz je ten adresar stale prazdny a nema tam pristup. Mozno mi to je knicomu . Len dufam, ze mi ten pristup neblokuje nejaky virus alebo co. Reinstal Win sa mi kvoli tomu nechce.

Pokud si zakazal body obnoveni a smazal Sytem Volume Info ... a posleze povolil body obnoveni, tak se ten System Vol ... vytvoril znovu.
Tato slozka se ale vytvori jen s pravem System, takze do ni nemuzes ty ani pokud jsi admin a ani viry. Samozrejme jako admin muzes pridelit te slozce adminovsky prava a potom do ni budes videt, ale pokud pouzivas PC jako admin, tak do ni budou videt i pripadne viry. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru