Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtipy 1

Mám ICQ v podstatě jen na komunikaci s rodinou a asi 5 známými. Nedávno mi vyskočila zpráva: "Ahoj, můžu si s tebou povídat? " Rozvinul jsem konverzaci s paní z našeho města, která si dala vyhledat na ICQ místní muže .Vyměnili jsme si pár vět o tom, jak se dostala k ICQ, o dětech a manželovi :-) a já začal po svém protivném zvyku poučovat a šířit osvětu :-). Protože mi psala, že maželovi se její dopisování moc nelíbí, tak jsem jipreventivně upozornil, že v ICQ bývá historie, kde by si mohl někdo přečíst o čem si píše. Ona:" Vždyť já nedělám nic špatného! Já jsem doma spokojená" ....Já:" Nic proti tomu, to bylo jen upozornění".....pauza..... Ona: "Kde je ta historie?"
Psali jsme si dál, a já jsem se ze zvědavosti kouknul, s kým mám vlastně tu čest do informací o kontaktu. Bylo tam vše poctivě vyplněné při registraci, tak jí píšu: " Hele , neměla bys o sobě uvádět tolik údajů- po internetu se občas toulají i různí ůchylové atd. "
Ona: "A co by se mi mohlo stát?" Já: " Třeba nic, ale taky by si mohl někdo dělat nějaké naděje a třeba přijet a otravovat a při tvém nezájmu se pak třeba mstít. Já například nejsem muž, ale třiadvacetiletá blondýna! " Ona: " Vždyť jsi psal, že máš 3 děti!!!" Já:"Když my blondýny jsme děsně ukecaný!" ....pauza.....Ona:" To nevadí, že jsi žena, stejně si můžem jen tak povídat!"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny