Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr digitálního fotoaparátu

Zdravím,
léto se blíží a naše stařičká Minolta dimage s414 kvapem dosluhuje. Padlo tedy doma rozhodnutí o koupi nového dig.fotoaparátu.
Na nový foťák máme doma připraveny celé 3000 kč :-) vím není to mnoho, ale zase nejsme moc nároční. Prošel jsem si net i občas nějakou tu recenzi napadl mě tento model: Canon PowerShot A590 IS Má s ním někdo vlastní zkušenost? A nebo kupovali jste v bližší době foťák v této cenové relaci(jaký a vaše dojmy)?

Děkuji za příspěvky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máme ho doma ani ne měsíc. Fotky slušné a hlavně má možnost manuálního nastavení a stabilizátor. Pom… poslední
cody 05.04.2009 21:51
cody

Máme ho doma ani ne měsíc. Fotky slušné a hlavně má možnost manuálního nastavení a stabilizátor. Poměr cena výkon nic lepšího podle mne není. Vybíral jsem jej dost dlouho. Cenový strop 3k kvůli dceři, aby to tak nemrzelo až ho ztratí (už stačila poškrábat displej, hodila ho bez obalu mezi kliče a deštník do tašky 3-[ ). Dá se do něj nahrát (na kartu)nový sw a bootuje z karty a pak umí věci o třídu výš. http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK/Installing_with_Ca rdtricks K tomu doporučuji kartu http://takems.mironet.cz/4-gb-takems-securedigital --high-speed-133x--5-let-zaruka+dp69582/ .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru