Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do 30 000 Kč

Dobrý den,
už je tomu delší doba co jsem kupoval nový stroj a o aktuálním dění na trhu nemám přehled, tak jsem zavítal opět mezi vás a požádat vás o radu. Starý NTB dosloužil a je potřeba koupit nový.

Potřeboval bych poradit s výběrem 17" notebooku do cca 30 000,- (může být do max 35 000 když ten NTB za to bude opravdu stát) který obstojně zvládne 2D a 3D grafické programy jako třeba Inventor, Photoshop, Illustrátor atd. Nemám problém dělat v Photoshopu s 500 MB soubory o 300 vrstvách (mému děděčjkovy už to občas dalo zabrat :-D )
Také bych lhal kdybych řekl že si občas něco nezahraju, takže nějaká akce schopná grafická karta k tomu. Další věc je kvalita zpracování (Nemůžu si dovolit lítat pořád po opravnách místo plnění zakázek). Takovej bonus by byl i nějakej representativní vzhled, ale to nejni podmínkou.
Další věc jako třeba výdrž baterie pro mne není zas tak důležitá, jsem většinou pořád připojen někde k síti nebo max hodinku v kavárně na wifi.
Novinky jako Blu-Ray mechanika nepotřebuju. Win preferuju XP a ten mám svuj. Takže pokud by to bylo bez operačního systému a tim pádem levnější - byl bych radši. Nemám důveru ve značky Asus a Acer,naopak preferuju třeba DELL, HP, MSI ale třeba mě vyvedete z omylu. ;-)

Nevyznám se v tom ale líbí se mi třeba:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=5839 6
nebo:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=5593 9
nebo:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=6269 5

Předem děkuji za všechny vaše názory.
S pozdravem Freebird

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevíte ještě jak je to s grafickými kartamy? Vyznám se trochu v nVidia GeForce ale ne v grafikách o…
Freebird 06.04.2009 10:05
Freebird
Co řikáte na tento model? http://www.alza.cz/dell-studio-1737-cerveny-d10521 6.htm poslední
Freebird 06.04.2009 11:08
Freebird

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru