Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přeinstalování PC. Nevím si rady

Dobrý den,
Mám v počítači zřejmě vir, a tak jsem se rozhodl počítač přeinstalovat. Bohužel mám jeden problém.
Všechno jsem dělal podle tohoto návodu- www.preinstalacepc.ic.cz, ale můj bios je asi úplně jiný. Mám Windows XP Home Edition.
A jak se snažím počítač přeinstalovat? Budu postupně vkládat obrázky včetně popisu.

Zapnu počítač a v něm mám vložený disk s Product Key.(cd na přeinstalování pc. To vím na 100%). Klikám na tlačitko Delete a objeví se mi tohle- 1_obrázek. Vyberu 'Advanced BIOS Features'a stisku ENTER.
Poté mě to hodí sem - 2_obrázek. Nechám vše jak bylo.
Další fáze je zřejmě nejdůležitější, ale pevně doufám a věřím, že to dělám dobře. 3_obrázek. Jak je napsáno '1st Boot Device tak přehodím HARD DISK na CDROM a vyberu PRESS ENTER.
V další nabídce se mi ukáže tohle - 4_obrázek. Nechám vše jak bylo a dám F10 (save as/uložit).
Potom se mi restartuje počítač. A teď nastane ta CHYBA! Objevím se mi tady tohle-5_obrázek. Zmáčknu ENTER a přepne píše to pořád to samé. Nevíte co s tím?

Počítač mi nefunguje jak má už asi tak dva týdny. Nejde mi zapínat. Na začátku to psalo tuhle chybu, 6_obrázek. Sem tam jsem počítač zapnul, ale potom nešel vypnout. Jediná varianta byla počítač vysunout ze zásuvky. Poslední dobou mi nejde ani zapnout. Mačkám tlačítko 'zapnout' ale vůbec to nereaguje.
Prosím vás, můžete mi někdo poradit? Jsem úplný amatér co se týče s prací na pc, tak bych byl rád kdyby jste mi radili tak, abych rozuměl. Budu rád za každou odpověď. Předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A teď ještě jedna taková otázka, na kterou těžko hledám odpověď. Na www.preintalacepc.ic.cz je takov…
Ashihei 13.04.2009 22:05
Ashihei
tvoje data z hdd mas snad niekde zalohovane ked chces instalovat nanovo, nie??? Ked instalujes nanov…
mm 13.04.2009 22:27
mm
Tak takhle. Děkuji ti. Zálohované data mám na flashce pomocí jakéhosi programu. Na jeho název si nev… poslední
Ashihei 13.04.2009 22:36
Ashihei

A teď ještě jedna taková otázka, na kterou těžko hledám odpověď.
Na www.preintalacepc.ic.cz je takový obrázek - http://preinstalacepc.ic.cz/img/installation-disk- management.png. Je tam jen ten jediný disk s názvem 'Místo bez oddílů', který má 15359 MB. Já se tam, kde je to napsaný náhodně dostal před 14 dny a pamatuji si, že u mě to vypadalo trochu jinak.

Tak jsem teď vytvořil takový obrázek (http://img.54.cz/images/270103-installation_disk_m anagement.png). Omluvte kvalitu. Nejsem grafik. Je to dělané v Malování.
Nevím čím začít. Ale tak něco napsat přeci jen musím.
Mám 'tam' dva disky jako na obrázku (Bez oddílů a C:...) včetně něco pod tím, ale to nebyli disky. Nešlo na to ani najet.
Na www.preinstalacepc.ic.cz mají jen jeden disk či oddíl s několika MB ( já tam měl jen 8). Bohužel dostal se mi tam disk C: (nevím jestli tam má být, ale asi jo když tam je), který má několik MB. A když jsem ho chtěl smazat, tak mě to před čímsi varovalo. Zřejmě před tím, že můžu ztratit ovladače atd... Je to normální? Mám to smazat? A co dál?

Děkuji...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru