Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké máte zkušenosti s odinstalačními programy ?

Robilo mi to 2fragmenty ked som nastavil swap tusim viac ako 2GB (dovtedy som mal 1.5GB). Mna sa to nepytaj, to sa chod opytat debilov do MS :-)
Skusal som to viackrat, swap vypnut, restart, defrag, restart, zapnut atd. Nakoniec som tam po par hodinach srania nechal tusim swap na 1.9GB (to vyzera byt v jednom fragmente).
P.S. mozno je nahovno ten defrag vo Win, ze to nejak blbo defragmentoval, ptz. predtym tie subory boli porozhadzovane po celej particii aj ked na nej nikdy nebolo viac dat ako 30% obsadene, ja neviem co ten dementny Win na tom disku vyvadza. FS je NTFS.

P.S.2. Samozrejme podla mojho ocakavania vtedy ten Windowsovsky defrag nic nezrychlil dokonca som mal pocit ze start Win spomalil :-) Najvacsia sranda je ze XP si "subory potrebne k startu" (nepytaj sa ma co tym MS mysli) uklada na specialne miesto kdesi do stredu disku a snazi sa to defragmentovat zakazdym ked user 10minut nic nerobi (co je ok) len mi uchadza zmysel toho dat to kdesi do stredu disku (jediny dovod ma napada ten aby hlavicky lietali hore dole a vsetko bolo spomalene. Alebo to debili nevedeli naprogramovat lepsie)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny