Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nestartuje resp. vypíná se NB HP6910

Ted jsem trosku pokrocil - vyndal jsem napajeni a jel jsem na baterku (dle teorie, ze pojede na nizsím taktu, kvuli baterce a nebude se prehrivat) chvilku vydrzi, ale nektere kopirovani konci hlaskou, ze nemam prava, nebo ze je disk chranen proti prepsani (prestoze jen ctu) wtf? A pak klasická smrt.

Kazdopadne jsem dost dat zachranil a dost veci vymazal. A pc na tu baterku fakt chvilku bezi, tedy to snad budu moci nejak postupne postahovat. Zatim instaluju VPN a zkusim do prace nosit vlastni NB.

Cimz "dekuju" spolecnosti Cisoc za do-zkur* den, kdy se 20minut snazim dostat pres zbytecnej registracni formular, kterej po me chce jmeno psa, mit v hesle velke pismeno, cislo, specialni znak ...

Jinak nikdy za pripominku ohledne "dat do jineho pc" - mama tu ma nejake firemni :D, nevim co je to zac, ale uz ted je odsouzen k testum. - jdu se po nem podivat.

Prave, ze to je na servis :-/ a jelikoz jsem ten NB pouzival 7 mesicu jak do prace, tak do skoly, tak doma, tak se mi nechce nekomu dávat ten disk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny