Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bloklé porty

Ahoj
Mám problé s bloklými porty od UPC, skrze Virové útoky. Na bytě kde jsem je na wifirouter připojeno 5 lidí a já mám problém efektivně odstranit naše viry. Na všech pc nemůžu z určitých důvodů provést format, který by mi zajistil čistotu na pcs.
Nemáte někdo nějaký nápad, jak zjisti které kompy jsou toho příčinou?
Chtěl jsem zkusit Ettercap ve spojení s Wiresharkem, ale jakmile v Ettercapu spustím sniffing po nastavení arp pisoningu, tak mi program spadne a navíc tak na nějakých 5 min odpojí ostatní pc od netu úplně.
S problémem bloklých portů bojuji už tři týdny a dokud nepořeším naše kompy, tak mi upc nemá v úmyslu porty odblokovat. Nemohli byste mi někdo spolehlivě poradit ohledně Ettercapu dál a nebo jiné řešení? Za každý nápad jsem vděčný, jelikož jsem z toho již úplně nahlavu:/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zavolat na UPC at ti poslou hlavicku viru; nainstalujes na všechny pc treba spyware terminatora nebo…
efw 12.06.2009 10:34
efw
ne nevis jakej to je pc protoze pokud m ate rozdelenej net pres jeden router tak oni jen poslou vypi… nový
suprabolak 15.08.2009 15:19
suprabolak
OMG, pánové, nechcete si ty své "rozumy" nechat pro sebe? Takovéhle rady se dávají snad jen v hospod… poslední
touchwood 15.08.2009 16:15
touchwood

Zavolat na UPC at ti poslou hlavicku viru; nainstalujes na všechny pc treba spyware terminatora nebo ad-aware (sice to budes delat tak pul dne, protoze při blokaci na viru máš rychlost 128/64, ale je to jedine reseni). Jakmile viš podle toho co ti na upc reknou (jaký vir to je) jaky je to vir , tak ho proste najdes a vis jaky je to pc.

ne nevis jakej to je pc protoze pokud m ate rozdelenej net pres jeden router tak oni jen poslou vypis verejne ip co de z routeru takze poznas kulovi protoze dal router dhcp a secky kompy na jedne siti pres jeden router maj jednu verejnou ip na venek....
takze je to dost problematicky to hledat...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru