Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno instalace windows xp na HP compaq 6730b jak to mam udelat?

Prave na to ti pisem ze si to musis nastudovat. Mas tam integrovat ovladace z diskety ktora sa ma strkat pri instalacii po zmacknuti F6.
Disketa sa da vyrobit strcenim diskety do mechaniky a spustenim exe stiahnuteho z intel.com kedze mas intel chipset (southbvridge ICH9M), takze
http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.asp x?ProductID=2101
32-bit Floppy Configuration Utility

Kedze urcite nemas disketu, tak si to musis vyextrahovat inac skusit Ctrl-Pgdn v TotalConmmanderi a vykopirovat subory, alebo pouzit virtualnu disketovu mechaniku, apod.

Kedze si neschopny aj pohnut prstom na google, tak ti to vypisujem jak idiot zbytocne, ptz s tvojou neuveritelnou snahou nieco si o tom najst nebudes schopny to integrovat ani do konca zivota. Skus aspon hotove driverpacky co pisem nizsie.
P.S. normalne sa to riesi za 3sekundy vypnutim AHCI v BIOSe, tak aj na buduce si kup NB so zaheslovanym BIOSom. Neuveritelne vyhodna kupa. Mas stastie ze dufam ze ten NB neni kradnuty ale len firemny a nikto uz nevie heslo, inac by som nenapisal ani ciarku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny