Předmět Autor Datum
Ne. V 99,9% pripadu jde o elektroodpad. Jediny uzitek - prodat pres Aukro na ND.
Alfonz.SPO 24.04.2009 12:39
Alfonz.SPO
why? Napajanie? Voltáž?
floo 24.04.2009 12:43
floo
Potrebuje to LVDS signal s pevnym rozlisenim a frekvenciou a to na normalnom PC nemas a nikdy mat ne… poslední
MM.. 24.04.2009 12:47
MM..

Potrebuje to LVDS signal s pevnym rozlisenim a frekvenciou a to na normalnom PC nemas a nikdy mat nebudes (maju to len mobilne grafiky a vytvara to sama grafika). Prevodnik len tak nezbastlis, bolo by to hodne komplikovane a aj relativne drahe (resampling). P.S. je mozne ze existuju nejake prevodniky ktore sa daju kupit alebo teoreticky da sa vybrakovat nejaky LCD monitor, ten to samozrejme musi prevadzat ale musel by si mat rovnaky panel ako bol v tom monitore, ale aj to vsetko by bolo len pre expertov bastlenie/pajkovanie.
P.S.2. jednoduchsi prevodnik by sa mohol dat zbastlit taky co sa pripaja na DVI vystup, ale obraz by si mal len pri jednom rozliseni a frekvnecii a zbastli to tiez len expert.

Display z NB sa da predat ako nahradny diel niekomu kto ma rovnaky/podobny notebook a ma rozbity display.

P.S.3. samozrejme ked si niekto doma bastli nejake zariadenie na ktore si sam programuje uController, tak by to mohol pouzit ak vie tym uControllerom alebo dalsou elektronikou vytvorit potrebny signal. Take nieco si ale doma bastli tak 0.0000001% populacie, takze jedine keby si niekoho takeho poznal tak mu to mozes tak darovat, ale pochybujem ze bude ochotny za to dat moc penazi :) To si radsej kupi alfanumericky display aj s controllerom z Conradu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru