Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem náhlé, nečekané restarty

Dobrý den, mám procesor intel P4 3,20 Ghz základní desku FIC P4-800T, 1GB RAM, nový zdroj, system WIN XP SP2 a počítač se mi často sám od sebe restartuje. Někdy je to z ničeho nic a někdy je to třeba při spouštění videa, přihlašování na messagera nebo při spouštění programů. Počítač jakoby zamrznul a v tom se rychle zrestartuje a přestane jet HDD, po chvíli naskočí a jako by nic se spustí. Vše se pak zase opakuje. Systém už jsem přeinstalovával asi třikrát a nepomohlo to. Občas se restartuje třeba 10x denně, někdy víc někdy míň. Začalo to dělat z ničeho nic, trvá to už tak měsíc. Poraďte kdo víte co s tím prosím.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemas blbe posazenej chladic na CPU? Muze byt i problem s pastou mezi chladicem a procesorem, jeste… poslední
virus 29.04.2009 07:05
virus

Nemas blbe posazenej chladic na CPU? Muze byt i problem s pastou mezi chladicem a procesorem, jeste mrkni do BIOSu zda tam nemas nastavenou nakou teplotu pro procesor kdy se ma PC vypnout, jen dotaz nepipne nahodou BIOS pri vypinani?
Dal mrkni na to jakej mas zdroj a kolik Watt a co to je za typ. Zkus si prohlednout teploty GK a CPU za behu windows a testni to nakou zatezi pokud to padne mas hned jasno ze jde o zdroj.
Test RAM bych doporucil pres noc v dos utilitce GoldMemory.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru