Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde zvuk - notebook Premio 1030N

Milí PC-mágové, můj minulý problém - http://pc.poradna.net/q/view/251707-nejde-zvuk-not ebook-premio-1030n - se opakuje, akorát že teď -po dalším stěhování- už vůbec nevím, kde je CD s ovladači a z toho internet.odkazu když rozkliknu, nevím, co použít... (prosím případně poraďte) To řešení z minula použít nejde, protože mi to nenabízí změnit Výchozí zařízení z modemu na zvukovku... (možná začne nabízet až po přeinstalování ovladačů..) Ve správci zařízení mám žlutý vykřičník u Microsoft Kernel Wave Audio Mixer, ale u zvukovky (Realtek AC'97 Audio) žádný vykřičník není. Oproti minule je ještě jinak to, že nezmizela malá ikonka ovládání hlasitosti dole vpravo na liště vedle hodin - jenže je k ničemu, nelze ji použít. Divný je, že zvukové soubory ve formátu MIDI normálně jdou ve Windows Media Player přehrát a zvuk je slyšet... Prosím pomozte!!!

Předmět Autor Datum
Milá Moniko, asi budeš potřebovat pomoc někoho kdo se v tom opravdu vyzná. Takto by to bylo opravdu…
Flash_Gordon 29.04.2009 12:10
Flash_Gordon
Ovladace z odkazu ak su k tvojmu konkretnemu typu notebooku nainstalovat VSETKY. Neviem ktory odkaz…
MM.. 29.04.2009 14:25
MM..
Měla jsem na mysli odkaz, který mi nějaká dobrá duše poradila v odpovědi na dotaz, když se mi to sta… poslední
Monika74 29.04.2009 21:01
Monika74

Ovladace z odkazu ak su k tvojmu konkretnemu typu notebooku nainstalovat VSETKY. Neviem ktory odkaz mas na mysli, upresni to.

A skontroluj aj ovl.panely - zvuky. Tam skontrolovat nastavenie vychodzich zariadeni - nastavit vsade ten realtek, a je tam aj na niektorej karte zaskrtavatko na to ze ci ma byt zobrazena ikona repraku vpravo dole.

Měla jsem na mysli odkaz, který mi nějaká dobrá duše poradila v odpovědi na dotaz, když se mi to stalo poprvé v létě 2008 (viz výše). Nicméně, pánové: problém se vyřešil sám, a to mám nejradši:-) - stačilo restartovat počítač a vše je jak má být... jsem ráda, že nemusím nic přeinstalovat. Přesto dík za odpovědi. Monika

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru