Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s PC: Vypadávání, změna obrazu, etc.

V poslednim měsíci mi úplně maximálně blbne PC. Třeba hraju nějakou hru, nebo jen prohlížim www a zničehonic se mi úplně zežlutí, zešediví, zezelená, etc. obrazovka a nepomůže nic jinýho než restart. Pak ten restart po tom pádu musim opakovat alespoň 3x než PC vůbec naběhne, protože mi vždycky při opakovanym spuštění úplně vypne monitor. V jinym případě se mi tam asi ve dvou sekundách oběví modrá obrazovka s nějakym textem kde stačim přečíst jen nějaký mekty o RAM.

Nedávno jsem reinstaloval, takze zavirovany to bejt nemuze... Prosim poradte, uz mi takhle proteklo rukama spousta grafickejch praci, protoze sem je neulozil a bojim se nejhorsiho ... ze mi odesla grafika :/ .

Moje sestava:
nVidia 8800 GT
Intel core2duo 3Ghz
RAM:2Gb
XP Home, SP3

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No já nejsem odborník, ale v poslední době se mi to stává také a nejen mě, a zajímavé je, že pouze p… poslední
Honza 33 19.02.2014 18:29
Honza 33

No já nejsem odborník, ale v poslední době se mi to stává také a nejen mě, a zajímavé je, že pouze při zapojeném internetu. A jako neodborník nemohu zjistit příčinu. Myslím, že by bylo vhodné mít nějaký program, který by jednoznačně určil, co v počítači právě probíhá. Ono dnes se lze nadít i toho, že prostě někdo kontroluje naše obrazovky (občasné snímání) a normální člověk to nemůže poznat. Ani ve správci souborů. Myslím, že nějaký kontrolní prográmek by nezaškodil.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru