Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Compact Flash (CF) místo HDD v notebooku?

CF sa bezne pouziva v priemysle namiesto HDD. Ale pouzivaju sa bud WinCE alebo specialne linuxy, na bezne Win to naozaj nie je vhodne :!:
Existuju aj redukcie ktore maju rozmery ako 2.5" HDD, strcis do toho CF a mas to ako 2.5" disk, napr. jednu tu mam ale to si vyrabame sami pre seba tu konkretne asi v CR nezozenies, ale ak sa porozhliadnes po firmach robiacich priemyselne PC (google) tak urcite nieco najdes.
Hlavne kupuj taku ktora ma zapojene aj kontakty pre DMA :!: Starsie redukcie (alebo srot mnade in china) tieto 2-3kontakty zapojene nemaju a dnesne CF na tom s DMA nebudu fungovat korektne. Napr. www.bwct.de/cf-ide.html dole je poznamka "PCB-Revision 1.1 hat die erforderlichen Leitungen für DMA-Betrieb." - to je to o com pisem.

Slusnu CF by mobil nijak nemal ovplyvnit, to by sa potom nedalo moc pouzivat v priemysle, ale aj tak absolutne nechapem naco chces CF a nie normalny HDD, ak to je notebook (je tam dost miesta na normalny HDD) :?: Vyhoda CF je asi len spotreba a setrenie miestom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny