Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno C# framework 1.0

Neviem, o aký typ programu či druh zákazníka ide, ale ak pre teba inštalácia .NET Frameworku 2.0 neprichádza do úvahy ani ako súčasť inštalácie tvojho programu, tak je otázka, či je vhodný .NET Framework 1.0, ktorý je súčasťou Windows XP tuším až od SP1.

Ďalšou otázkou je, čo presne je tvoj vývojarský program. Napríklad Visual Studio 2005 podporuje len .NET Framework 2.0. Aby si mohol preložiť program pre .NET Framework 1.0, budeš potrebovať buď Visual Studio 2002 alebo .NET Framework 1.0 SDK, z ktorého využiješ csc kompilátor (cez príkazový riadok).

Ďalšou možnosťou je zvoliť taký programovací jazyk, ktorý sa dá skompilovať a spustiť bez toho, aby potreboval nainštalované niečo iné - najlepšie asi C++.

Poslednou možnosťou je skompilovať .NET program do klasického exe aj s jeho prostredím tak, ako písal MM.. vyššie. Jedným z takých nástrojov je napríklad Xenocode Postbuild for .NET, ktorý je ale platený. Je síce možné, že výsledný program bude mať cca takú veľkosť ako celý framework, ale možno to bude aj fungovať. Túto možnosť neodporúčam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny