Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém Vista a ASUS - aktivace systému Windows

Chtěl bych odbornou veřejnost požádat o radu.
Jedná se o to, že jsem dostal od firmy ASUS nové železo ASUS X5AV (N50VN) CPU- Duo T9400, 4GB, Geforce 9650 GT, 320 GB, Vista Home Premium.

Bez sebemenší chybičky vše pracovalo, do doby kdy jednoho dne jsem NB zapl a než celý systém naběhl tak se objevila tabulka:
Zadaný kod Product key pro produkt Windows Vista HP není platný pro aktivaci. Kdy pod tímto bylo na výběr ze tří možností:
1) Koupit nový kód Product Key online
2) Zadat jiný kód Product Key
3) S žádostí o pomoc při řešení těchto potíží se obraťte na ASUStek

Samozřejmě poté mě hned napadlo, že mám asi vložit PK ze spodní strany NB, který po vložení považoval NB jako neplatný!!!. Tudíš tudy cesta nevedla, kupovat nový PK samozřejmě taky nepřipadá v úvahu, a při žádaní pomoci jsem zjistil dle Microsoft utilit, že mi děkují za používání legálního Softu.

Dále jsem tedy volal na aktivační číslo microsoft, kde po mě chtějí zadat první 6 číslí aktivačího čásla. Kde mám nějaké čestičlenné číslo vzít však nevím.

K notebooku jsem dostal jen DVD recovery, DVD drivers, a pak DVD s nortonem a POwer 2Go, plus angilcký manuál Express Gate a 3 papíry o reklamaci a kdy mi NB přišel. Žádný návod nic.

Problém jsem vyřešil, tím že jsem použil recovery disk a vše nahodil znovu. Kdy jsem opět zjistil ve Windows, které mohu používat jen 12 dní, že musím Windows aktivat. Takže tímto dnem zbývá už jen 7 dní do znovu naskočení tabulky s aktivací při startu, kdy mi nezbyde asi nic jiného než znovu použit recovery disk. O problému jsem vyrozuměl Asustek ty si zatím k tomu nevyjádřili, jen mi předběžně sdělili, že by to žádnou aktivaci chtít nemělo.4
Díky za veškerou radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny