Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba specifické utility

Proč to chceš dělat zadarmo, když za to nabízím finanční odměnu? ;-)
Vím, že na této poradně jsou velmi bezva lidi a velmi ochotní pomoci, ale nechci toho jen tak využívat. Každopádně moje nabídka platí ;-)
Pokud to chceš mermomocí dělat zadara, tak si tam dej aspoň nějakou menší reklamu třeba s odkazem na poradna.net ;-)

P.S. Subor-otvorit v akom adresari ma zacat, vzdy zacat v nejakom konkretnom adresari, alebo v registry si pamatat naposledy otvarany adresar a v nom zacat pri dalsom subor-otvorit?

Ideální by bylo, kdyby začínal v adresáři data, přesná cesta je:
C:\FreqGen\data
Obávám se totiž, že ne každý bude schopen si ten adresář ze startu na HDD nalistovat.

P.S.2. a tu desatinnu bodku (bude to vzdy bodka?) to moze predsa zaradit automaticky tam kam patri (1290.5 patri medzi 1290 a 1291, nie?), preco to robit rucne?
Jo to samozřejmě patří, ale mám dojem, jak jsemm tohle seřazení dělal v excelu, tak mi to vždycky díky té desetině plácnul někde na konec, ale ruku do ohně za to nedám :-D Pokud by to bylo správně funkční automaticky a zařadilo to správně, tím líp ;-)

P.S.3. este informacna otazka: ake velke su tie subory? Rozmyslam ze by sa dal aj zobrazit obsah suboru v tom okne programu v nejakom editboxe, dokonca aj s moznostou rucnej modifikacie (nemusi, editbox moze byt aj read-only), ale editbox je obmedzeny na Win9x na 64kB (to az taky problem neni) ale pri velmi velkych mnozstvach dat je editbox pomaly aj na novsich OS, tak to by ptom bola blbost alebo by to bolo treba riesit inac.
Velikost těch souborů se pohybuje od cca. 80bajtů do cca. 6kB, větší jsem zatím nikdy nevytvářel a už tohle byl celkem dosti velkej bumbrlíček :-)
Průměrná hodnota jednotlivého souboru je kolem 300 - 500 bajtů. Takže by to neměl být problém. Ta ruční modifikace v okně, to by byla úplně bomba, ale nechci tě tím zase moc zatěžovat.
Jinak bych potřeboval, aby to chodilo na všech Win od 9x počínaje, tak Vistama konče.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny