Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba specifické utility

Jasně, to otestování není pro mě problém :-)
Tak si tak říkám, že to jedno tlačítko "Zpracovat", co navrhuješ bude nejrozumnnější řešení i jako pojistka proti blbosti. Já nevěděl, zda to právě bude i takto možné, ale pokud lze všechny tyto operace sloučit do jednoho tlačítka a editboxu a dodržet uvedené sledy operací, bude to o to jednoduchší a obsluhu zvládne každý, kdo umí zapnout pc a používat klávesnici :-)
Ten čas musí být od 1, ale jestli je to 1799 nebo 1800 už je jedno. Ten údaj vyjadřuje čas v sekundách, tj. 1 sec. až 30min. Nula tam být nemůže, protože min. čas. je 1 sec.

Edit:
Tak mě napadla ještě jedna věc, šla by tahle celá operace na jedno tlačítko "Zpracovat" rozšířit i na hromadné přepsání vícero souborů najednou, tzn. buď by bylo na výběr změna po jednom souboru s možností natažení do zobrazovacího okna v tom GUI, aby byl vidět výsledek, jak jsi sám navrhoval a další možnost by byla hromadná změna všech jednotlivých souborů v uvedené složce data s jednotným zadáním času do editboxu, samozřejmě bez načítání údajů do zobrazovacího okna a výsledkem by bylo seřazení a přepsání času u všech jednotlivých souborů ve složce data. Upozorňuji, ale radši předem, že jich může být i 1300 kousků po 300 až 500 bajtech. Ale kdyby to nešlo, tak na to zapomeň, důležitější je to přejmenování po jednotlivém souboru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny