Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba specifické utility

Ja len nechapem naco ti to je taka utilita (mi to pripada ako nezmysel :)

Nesmyslem to může připadat každému, kdo nepotřebuje často provádět jednoduchou cestou uvedené operace, tím spíše uživatelé, kteří si s pc moc nerozumí :-)
Bude to sloužit pro jednoduchou editaci textových souborů, které jsou nutné pro správnou funkčnost HW části a software ji ovládající (freeware) je poněkud nedokonalej a tato utilita by to měla v pohodě vyřešit :-)
Je to stále jednoduchší než hledat autora x let starého SW a chtít po něm takovou úpravu ;-) Takže se jedná o utilitu použitelnou pouze pro tento účel a proto se to někomu může zdát nesmyslné, ale je to nejrozumnější řešení. Tolik k té nesmyslnosti utility :-)

Prepisat to vsetko na jednotny cas?

Ano, všechno na stejný čas.

Dufam ze nepotrebujes nahodou nechat tam za ciarkou na kazdom riadku to co tam bolo, a len to zoradit podla toho co je pred ciarkou, a ze neplanujes potom kazdy riadok menit rucne na casy ktore tam boli predtym.

Ne, to co je za čárkou se musí odstranit, pokud by se to neudělalo, seřazení by bylo špatně a pak tam vložit zase čárku, mezeru a nový časový údaj od 1 do 1799 (1800), dle napsání do editboxu.
Pokud bych chtěl časy jaké tam byli předtím (jsou vždy u všech hodnot jednotné), tak si je jednoduše zase změním vepsáním původní časové hodnoty do toho editboxu :-)

Ked sa uz robi utilita tak sa da zautomatizovat uplne vsetko tak ako to potrebujes, program nema ziaden problem, urobi cokolvek co potrebujes, zavisi len od toho co vlastne potrebujes.

Programování jde úplně mimo mě, takže neznám reálné možnosti aplikací, ve kterých jsou takové utility tvořeny a jak moc je daný požadavek složitý na realizaci.

P.S. a mozno riesenie ktore by sa tebe zdalo moc zlozite by bolo paradoxne jednoduchsie na naprogramovanie :)

Pokud máš na mysli tu hromadnou úpravu všech souborů najednou, tak problém je ten, že ne vždy by to bylo pro každého přínosem, spíše pouze sem tam, hrozilo by totiž riziko, že si uživatel vždycky změní i soubory, které nechce, proto ta jednotlivá editace souboru a přídavná možnost hromadné změny všech souboru obsažených ve složce data.
Snad jsem dobře pochopil, co jsi tou větou myslel, pokud ne, tak to upřesni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny