Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba specifické utility

Tu to je, komplet aj so zdrojakmi. Malo by to byt presne ako si chcel. Mas to gratis, mal som to v ramci rozcvicky s VC express bez MFC :) (dal som tam na spodok okna taku jemnu reklamu na poradnu)

Je to ANSI (kvoli Windows 9x), to znamena ze ak niekto bude mat blbo nastavene miestne nastavenia vo Win (na anglicke, apod) tak moze mat blbo hacky/carky v textoch dialogu. Ale to by nemal byt problem, v CR to maju snad vo Win vsetci nastavene spravne.

V subor-otvorit mozes otvorit aj viac suborov naraz, (pomocou shift, ctrl, alebo ctrl-A oznaci vsetky subory). Obmedzenie Win pre ANSI verziu je ze dohromady vsetky nazvy suborov max. 32760 znakov. Myslim ze staci, ak nie tak to program zahlasi ze mas oznacit menej naraz :)

Staci spustit to .exe, nic ine k tomu netreba. Skusal som len na XP, malo by to ale ist na vsetkom od Win95. Vistu som neskusal ale malo by ist, na Viste 64bit netusim jak to pojde, nemam kde skusit.

Keby si zistil nejaky problem s tym, napis mi osobnu spravu (klik na moj nick, a tam je "Odoslat spravu"), aby som to neprehliadol. Testoval som to len chvilu, ale vyzera to byt ok, ale otestuj to zatial nanecisto aj porovnanim vysledkov s tymi ktore si uz robil rucne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny