Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde vypalovat

mam problem s vypalovanim,z foto jpeg a video avi sestavim film v cyberlink power director express a pak po prevedeni na dvd chci vypalit v cyberlink power producer,kde se informace nejak serazuji pred vypalovanim do teto doby to jde ok, ovsem samotne vypalovani se zastavi na 1% a pak je klid. nejde to. take jsem zkousel vypalit video a foto z videokamery ke kteremu byly tyto pgm dodany ovsem se stejnym vysledkem. take samotne vypalovani jen foto ci video nejde, ani prime copy to cd nejde. pise to win narazil na probl pri kopir na cd. co chcete udelat? retry? skip? - to je vse. pouzivam xp sp3 a jeste takova malickost, jestli to nebude v tom ze mam pouze 3.5gb volneho mista z 40gb? ja vim ze je to hodne a prave proto se toho chci zbavit, jen jestli toho uz neni pres!?

Předmět Autor Datum
Plne DVD ma pres 4GB. Mit na disku pouze 3,5GB volneho a chtit zpracovavat video je docela odvazne.…
Jan Fiala 10.05.2009 12:53
Jan Fiala
no jo, kdyby tak ale slo aspon ty slozky zkopirovat na cd at se uvolni trochu mista a pak neco uz vy…
bafik 10.05.2009 13:06
bafik
Tři stovky na 4GB flash disk taky asi mít nebudete, že.... Tak zřejmě budete muset něco smazat.
Kurt 10.05.2009 13:10
Kurt
to jo, na tohle jeste mam. ja tim myslel ze nemam na nove pc. ale: muze byt duvodem ze mi nejde vypa…
bafik 10.05.2009 13:58
bafik
V takovem pripade bych obetoval nejakou stovku navic a pridal novy pevny disk... Rozhodne bude mnohe… poslední
Jan Fiala 10.05.2009 16:23
Jan Fiala

Plne DVD ma pres 4GB.
Mit na disku pouze 3,5GB volneho a chtit zpracovavat video je docela odvazne. Uz i bez toho vide bude na disku dochazet k tak vysoke fragmentaci souboru, ze se ti za chvili prace s diskem tak zpomali, ze to bude neunosne.
40GB disk neni rozhodne idealni na praci s videem. Ten bys potreboval mit volny cely, protoze programy na zpracovani videa proacuji s videem v nezkompresovanem tvaru a velikosti docasnych souboru pak dosahuji v prubehu prace bez problemu desitek GB

no jo, kdyby tak ale slo aspon ty slozky zkopirovat na cd at se uvolni trochu mista a pak neco uz vypalit a pak zpracovat to cd k vypaleni a bylo by to,ne? vim ze to neni idealni mit jen 40gb hdd, jen progr zabiraji pres 15% +win atd. to je zhruba 50% z disku, je to holt mala stara potvora a na novy ted zrovna nemam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru