Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nepatrične obsadený HDD ... a spomalí PC

nepatrične obsadený HDD celková veľkosť je 9,75 Gb hlási voľné miesto 1,01 Gb aj po tom čo som možnosti siete internet , odstrániť súbory aj cookie aj Odstrán historiu. Pomocou Win tools net PRo som odránil súbory /ked sa niečo pokazilo pri sťahovaní a ostalo tam vysieť 0,5 Gb- odstránené /ostalo 1,01 Gb sa mi zdá nepatrične malé. Pri otvorení Windowsáckeho Disku všetky súbory - Vlastnosti je veľkosť súborov na disku 6,95 Gb a malo by teda byť voľné 2,8 Gb ako to že nie je , ako to dosiahnuť? ďakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
proč mažeš dočasné soubory internetového prohlížeče, které se ti stejně zas vytvoří znovu? co je to… poslední
lední brtník 13.05.2009 10:38
lední brtník

proč mažeš dočasné soubory internetového prohlížeče, které se ti stejně zas vytvoří znovu? co je to za debilitu takto "uvolňovat" místo?

- jestli máš 10gb disk, kup si v bazaru větší.
- na systémovém disku zvaž jestli používáš body obnovení, a vypni je.
- windows si rezervuje nesmyslnou velikost odkládacího souboru (swap, virtuální paměť), v záložce výkon omez horní i dolní mez na 512mb.
- pokud nechceš vracet staré aktualizace systému, dají se pomazat zálohy předchozích verzí z adresáře \windows (dej zobrazit skryté soubory) - ale tady opatrně.
- jestli používáš acrobat reader v.8 apod, která zabírá stovky megabajtů místa, odinstaluj. nahraď starší verzí nebo foxit readerem. podobně moloch nero.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru