Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uz jste slyseli Susan Boyle, soutezici v Britain's got talent?

ale mně vadí, jak se s lidmi zase manipuluje.
Přesně tak. Znám zákulisí podobných soutěží, na jedné nejmenované jsem se dokonce angažoval ve výrobním štábu. Za prvé vůbec nejde o nějaké talenty, ale porotci jsou majitelé nahrávacích studií a agentur, takže jim nejde o to, že někdo dobře zpívá, ale jde jen a jen o kšeft. Pořadí vítězů bývá dané ještě než soutěž začne. On se lépe prodává vítěz soutěže xy než jen tak někdo z ulice. Do soutěže bývá favorit procpán již náležitě vycepován. Rozhodně porota tam není od toho, aby ostatním radila co a jak a kde se zlepšit, Ani za to, že chudákovi u mikrofonu řeknou, že je blbec a jen krákorá a ten za to nesmírně děkuje místo aby je poslal do prdele.
O té Susan dávno věděli, takový talent nezpívá jen doma v koupelně. Ale: Tohle pustit jen tak najednou na jeviště, takové strašidlo? To lidi nevemou. To se musí naservírovat úplně jinak. Ošklivé kačátko se najednou vyloupne v soutěži, získá srdce lidí a hurrrá, teď už se může nahrávat a prodávat. BTW smlouvy s jistými vítězi jisté soutěže jsou podobné úpisu nevolníků ze 14. století včetně desátek a roboty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny