Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uz jste slyseli Susan Boyle, soutezici v Britain's got talent?

:-DTak jsem pohledal na internetu pravidla souteze.
V soutezi Britain's got talent je hlavni cenou 100.000 liber a moznost zpivat pred kralovskou rodinou:
cituji wikipedii:

The winner of both series received £100,000 and are given the opportunity to perform at the Royal Variety Performance in front of members of the Royal Family.
Soutezici nejsou jen zpevaci, ale i tanecnici, hudebnici a jini.
Naproti tomu pravidla souteze Xfaktor, rikaji, ze hlavni cenou jen 1.000.000 liber a nahravaci smlouva se sony. Tam by sedelo, to co rikas.

Nejsem vsak proti nazoru, ze je to show, ktera ma televizi vydelat a to samozrejme nevylucuje propirani soutezicich ruznymi bulvary, aby to zpopularizovali. Odmitam vsak tvrzeni o nove modle. Pred dvema lety vyhral vyse zminovany Paul Potts, ktery svym zamerenim opravdu nahravacim spolecnostem nemuze sypat penize, protoze operni arie nepatri do mainstreamu, co zrovna leti. Taktez tuhle skoro padesatiletou pani si nedovedu dost dobre predstavit zpivat cokoli, co prave leti. Take si nemyslim, ze je to porve co ji realizacni team souteze slysi zpivat, precijen tech 40, ktere pusti pred kamery nekdo musel vybrat. Neni to jako doremi :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny