Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uz jste slyseli Susan Boyle, soutezici v Britain's got talent?

To beres nejak moc vazne, vsetko je len spiknutie a prezident nam taji ze existuju mimozemstania? :)
Je to len entertainment, nieco do tej telky predsa dat musia, nie? Co tam maju pustat dookola komisara Derrick-a? :-) Pri takom spevackom programe mozu okrem zabavy (= sledovanost = zisk z reklamy) zarobit aj na pripadnych predanych CD apod., entertainment je a vzdy bude len biznis. Ich nezaujima nic ine len kolko maju sledovanost a kolko zarobia na reklame a na pripadnych CD, a vsetko budu robit tak aby zarobili co najviac. Nejaku vladu alebo problemy spolocnosti maju uplne na haku.
Samozrejme ze tych sutaziacich predtym vyberaju, ale to neznamena ze porota to prekvapenie hra, porota ich predsa nemusela vyberat, na to mozu mat inych ludi.

Co sa tyka bulvarov a nejakeho spenazovania sexu tak to je uz len nabalovanie ostatnych na tom co sa v spolocnosti zrovna deje, klasika bulvar, vzdy bol a vzdy bude, s povodnym programom a jeho vyrobcami to IMHO nema nic spolocne (ale mozem sa mylit).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny