Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunkční internet

Dobrý den,

nefunguje mi internet.Nedávno jsem si PC přeinstalovávala a internet šel až dnes.Provozovatelé mi řekli,že u nich je vše v pořádku,že chyba musí být na mé straně.Nevíte co s tim?Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ovladace sitove "karty" bez zluteho otazniku? Sitove propriety (IP, SM, GW, DNS) spravne nastaveny?
mif 16.05.2009 14:24
mif
nastaveny jsou správně přece se to nemuže vymazat když už to jednou tam mám,né?
vendy 16.05.2009 14:57
vendy
nastaveny jsou správně přece se to nemuže vymazat když už to jednou tam mám,né? lol, a ty preinstal…
shiro 16.05.2009 16:15
shiro
no, takze este raz, pre vsetkych co (uz neviem kolky krat) nechapu, preco sa chovam tak ako sa chova…
shiro 18.05.2009 22:34
shiro
Nechce se mi ty tvoje duševní zvratky číst celý, tak to shrnu celý do věty - narozdíl od tebe se sna…
Prasak 18.05.2009 23:13
Prasak
Nechce se mi ty tvoje duševní zvratky číst celý, tak to shrnu celý do věty - narozdíl od tebe se sna…
shiro 19.05.2009 16:22
shiro
A sukal som par dni dozadu, predstav si Ale vypadá to,že s chlapem:-) poslední
Bača 19.05.2009 16:40
Bača

no, takze este raz, pre vsetkych co (uz neviem kolky krat) nechapu, preco sa chovam tak ako sa chovam...

FUGI29 -> ty ses fakt ......Utikej ke sporaku...Ses normalni?Slečna nebo pani ma problem a ty ses hned hotovy.....

a nemam byt? podla toho ake perly pise by som ju nepustil ani k tomu prc aby ho preinstalovala, a nieto ju to este nechat urobit

PRASAK -> To je normální, on je mistr světa přes počítače a nikdo jinej na to nesmí sahat.

To nikdy a nikde netvrdim. Ovsem pokial nieco robim, tak aj mam vediet co. Tej babe chybaju zakladne vedomosti o PC a dokonca povazuje za zbytocne napisat co ma za net. Ked nieco neviem, tak sa do toho neondim a zavolam niekoho kto to vie. Ked si dnes "reinstaluje" (a to tiez bohvie ci len nepreplacla windows windowsom co je maximalna blbost) kazdy amater, tak to potom aj tak vyzera.

PRASAK -> Ono je v tomto případě těžko radit. Neznáme způsob připojení a zatím jen víme, že včera to jelo. V těchto případech je nejjednodušší, když si domů pozve někoho, kdo tomu rozumí. Neexistuje universální postup, jak zprovoznit internet.

A potom mi pis nieco o majstrovi sveta... to ti trvalo par hodin prist na toto? akoze nic v zlom, len sa pytam.

VENDY -> díky,že jste se mne zastal.Myslela jsem,že tyto stránky jsou proto,aby člověk získal nějakou radu a né se tady nechat urážet.

Ano, stranky su na to, aby si dostala radu. Ale ked nevies co robis, a nevies ani zaklady, tak ti kazda rada bude na prd. Nik ta tuna teraz nebude ucit servisovat PC, nevidime k tebe domov co mas ako spravene a co mas za net a co si ako robila...comu sa divis?

VENDY -> me ale po přeinstalaci PC internet normálně šel 14 dní takže tim to nebude a proč mě urážíš?nikdo tě nenutil odpovídat!Co si o sobě myslíš?

Ano, a ako obvykle, uz nejde "sam od seba" ze? :-) Poznaaame. Len sa priznaj kde si zase liezla a ake prkotiny instalovala. Ocividne je to asi podla teba zbytocne napisat....sak naco. Ze ta urazam? Kde je v mojom poste nejaka urazka? No a co si o sebe myslim? Nic. Som aky som. Len sa nerob mudrou, ked ta rozhodi aj zistenie, ze IPcka ti nemusi po reinstale zostat nastavena. Nieco take mas davno vediet, ked sa rypes do reinstallu windowsu.

VENDY -> rád diskriminujete ženy?

Nic take. Je mi jedno ci zena alebo muz, ak niekto nevie co robi a je amater, nema sa do veci ktorym nerozumie co starat. Riesenie je potom ovela dlhsie a namahavejsie, ako ked to robi niekto, kto aj vie o co ide.

A nakoniec - nesnazim sa nikoho urazat, ale ked niekto pre svoje velke ego a neviem co este nevidi ze na danu vec nema, tak co ine mi zostava...
Nenapisala si dodnes nic poriadne podla coho by sa ti dalo pomoct, a tak ti vsetci dali len obvykle rady. Nevieme doteraz, ako mas co zapojene, od koho mas (a aky mas) net atd. Toto mas napisat hned na zaciatok a problem mas vyrieseny po par prispevkoch a nie ako teraz, ked sme v polke riesenia a prispevkov je tu 30. Nieje hamba si priznat ze nieco neviem, preto vravim ze si k tomu niekoho zavolaj. Mozes sa to potom od neho naucit priamo pri konkretnej udalosti.

Nechce se mi ty tvoje duševní zvratky číst celý, tak to shrnu celý do věty - narozdíl od tebe se snažím neznalému poradit slušně a bez urážek.
Tvoje posílání ke sporáku je vyloženě urážka. Když tě bolí hlava, taky si bereš Paralen sám, ne? A nebo letíš k doktorovi, když léčení nerozumíš?
Z tvých keců akorát čiší léčení si komplexů.
Tímto debatu s tebou končím, stejně to nemá cenu, brzo zase někomu neznalýmu vynadáš. Měl by sis zaš**at.

Nechce se mi ty tvoje duševní zvratky číst celý, tak to shrnu celý do věty - narozdíl od tebe se snažím neznalému poradit slušně a bez urážek.

Tak mi potom nepis ake blbosti robim a co pisem, ked odmietas moje vysvetlenie, ze preco robim to, co robim.

Tvoje posílání ke sporáku je vyloženě urážka. Když tě bolí hlava, taky si bereš Paralen sám, ne? A nebo letíš k doktorovi, když léčení nerozumíš?

Mne sa to ako urazka nezda. Urazka je veta typu "...ty pako" (napriklad). A keby som nevedel co Paralen robi, tak sa ho ani nechytam, netuzim po tom aby som si dodrbkal zdravie.

Z tvých keců akorát čiší léčení si komplexů.

Ktorych? :-)

Tímto debatu s tebou končím, stejně to nemá cenu, brzo zase někomu neznalýmu vynadáš. Měl by sis zaš**at.

Ano, pokial sa bude nejaky amater zase hrat na KINGa a liezt kam nema, tak sa to stat moze. Ludia musia pochopit, ze su lameri a nevedia vsetko. Niektori s velkym egom to holt nerozchodia a potom tu vyvreskuju. A sukal som par dni dozadu, predstav si :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru