Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir na stránkách ?

Nepisu, mne jde konkretne o to, co se muze stat, kdyz vlezu pres varovani AV na takovou stranku. To me zajima. Nejak chapu to, co jsi napsal, ale sam pises, ze spousta exploitu jen shodi browser, ale co jina spousta tech zbylych smejdu?

No mne z toho bohuzel nevyplyva, ze jediny nejucinnejsi je byt user, kdyz to riziko, ze to neco udela tam je i pres to, ze jsem user (nikdo nevi co presne to udela, dokud to nezanalyzuje nejaka AV firma, protoze jsem se uz potkal se spoustou zavirovanych stranek, ktere mely ruzne varianty techto podobnych viru a vsechny detekoval pouze Kaspersky, Nod a Symantec, ktere jeste mam - samozrejme ne na jednom pc, na to vubec nereaguji).

Kdyz jsem user bez AV, tak to proste chytnu, at uz to udela jakoukoli skodu.
Kdyz jsem admin s AV, ktery to zachyti, tak jsem relativne v klidu, takhle to beru ja a to je pro me dulezite - vysledek, a je mne jedno jak ho dosahnu. Samozrejme vim, ze si myslis neco jine, ale me o zbytecnosti AV nepresvedcis. Prave na techto, na prvni pohled bezpecnych strankach se o tom presvedcuju. Druha vec je to, ze opravdu jen malo AV tohle umi detekovat, ale to uz je jina otazka.
Jestli patchovanim myslis aktualizace, tak ty nepomuzou k tomu, aby se mne to do pc nedostalo, mozna nektera z nich muze mit vliv na to, ze zrovna tento konkretni smejd nic neudela anebo ze udela mensi skodu, ale na dalsi spousty techto druhu smejdu, ktere se hodne rozmahaji, to nebude mit vliv. Staci totiz na ty stranky vlezt a bez AV, ktery to detekuje vubec nevis, ze mas neco shnileho v PC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny