Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir na stránkách ?

jinak tady vedete celkem slusnou masaz za to, ze je AV zbytecnost

Já mluvím za sebe, ne za jiné členy poradny a za sebe tvrdím jen to, že antivir není zbytečnost a v kombinaci s uživatelským účtem to může, a nemusí být, užitečný nástroj. Jsem toho názoru že prostý user účet je efektivnější než libovolný antivir pod admin účtem. Ostatně to dokazuje právě existence viry.cz - všichni ti zavirovaní chudáci co tam lezou mají admin účet a antivir.

Poslednimu odstavci rozumim, ale nikde z nej neplyne to, ze na user uctu by nemel mit clovek AV
Ano, to neplyne. Ale jestli ti z toho nevyplývá i to, že bys měl mít user účet, je něěco špatně.

mne jako hovadko bozi pripada clovek, ktery druheho za hovadko oznaci pouze ze sveho presvedceni a mozna i z nenavisti ke vsemu co ma v sobe slovo AV nebo admin

Tak jinak a ostřeji. Kdo jezdí jako spolujezdec bez pásů je debil. Přesto se najdou lidi co se budou obhajovat, že jedou jen kousek a nechce se jim a kdesi cosi. (a taky se jim nic nestalo blablabla...) Tohle je úplně stejné, jako kdyby mě teď někdo obvinil, že miluju pásy a proto jim říkám ,že jsou debilové.


Podstatne sdeleni k tvemu reseni user bez AV muzu rict jen to, ze pokud bych se tim ridil, tak uz dnes mam neco v pc a to bych nelezl na zadne porno a ani na jinak pochybne stranky. Samozrejme ale musim dodat, ze pokud bych byl nahodou na druhym pc, kde je Nod, tak bych to v pc mel taky.

Samozřejmě že měl. Já ale za to nemůžu že nepatchuješ OS/browser, lezeš všude jako admin a na účtech nemáš hesla...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny