Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nesumici repro 5.1

Jo to THX je sranda no spíš výsměch. Dříve před pár lety málokterý receiver dejme tomu za 20 tisíc dostal tento certifikát. A dneska vidím na bedničkách k PC za 5 tisíc nápis THX tak se musím pousmát.
Jo a existují dva certifikáty THX a THX Ultra, což není to samé, ale pro získání THX Ultra jsou kladeny mnohem přísnější podmínky.
Ono to jde celkově nějak dolů ty požadavky.
Dříve (rok 2000-2002) se za domácí kino dalo považovat pouze něco co mělo samostaný AV receiver a prostorový zvuk a TV minimálně s uhlopříčkou 72 cm, a dneska zjišťuju, že ti co si ke své postarší 55 cm televizi dokoupí set "domácího kina" za 4 tisíce v Hypernově, tak se považují za majitele Domácího kina. Ale že to k pravému Domácímu kinu má hodně daleko to už nevidí.
Ségra si chtěla kupovat minisystém (minivěž), no koukám oproti roku 2000 kdy jsme kupovali minisystém my je nabídka docela žalostná, samé levné modely tak max. do 6 tisíc se zvukovou kvalitou horší než dobrou, a celkově je velmi malý výběr oproti situaci v roku 2000. Dneska už jen samé to "domácí kino" se zvukovou kvalitou ještě žalostnější, nehledě na to, že set domácího kina pro poslech stereo hudby není moc vhodný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny