Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nesumici repro 5.1

Já doporučovat nic nebudu, nechť si každý vybere co chce. Jak už jsem psal, tak ty Logitechy 2.1 za 5 tisíc (viz výše) určitě nejsou špatná volba, a zas je ten zvuk o něčem jiném, než z Geniusu HT5.1, i když na zvuk hifi sestavy to nemá.
Záleží kolik chce do toho člověk dát peněz.
Jestli do 2 tísic a chce 2.1 tak asi Creative T3000, pokud 5.1 tak bych volil ten Creative P5900. Pokud to je do 3 tisíc, tak bych váhal jestli před chvíli zmíněné Creativy nebo Geniusy HT, oboje mají svoje klady i zápory. U mě mají třeba ty Creativy velký klad v designu, což je ale subjektivní záležitost.
Ani Creativy ani Geniusy rozhodně nemají subwoofer ideální, zatímco u Creativů při vyšším vybuzení je možné zaslechnout "prdění" a jiné pazvuky tak Genius taky na tom není nejlíp a při vyšší hlasitosti to co ze sebe vydává nejsou basy ani omylem, jenom jakési funění a různé pazvuky.
No kdo chce skutečně kvalitní a hluboké basy, tak si hold musí koupit nějaký samostatný subwoofer (doporučuju značku Jamo), /nepočítejte s cenou pod 6 tisíc Kč/ a to jsou teprve hutné basy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny