Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konverze filmů z fotoaparátu DMC - TZ5

čau, tento fotoaparát umí nahrávat filmy v rozlišení 1280 x 720 - 30sn./s ve formátu MOV. Problém je v tom, že tento formát neumí přehrát stolní přehrávač, (vyzkoušeno na třech typech) je třeba takto nahraný filmeček překonvertovat do formátu avi, xvid, nebo divx. Zkoušel jsem to v programech Allok RM RMVB to AVI MPEG DVD Converter, Mediastudio Pro 6, Sony Vegas Pro 8.0b, a jiných, přeinstalovával kodeky i systém (řešil Ghost), bohužel s nulovým výsledkem.... Nejlíp (co do výsledné kvality) se mi jevila konverze do Xvid formátu, - přehratelné ovšem pouze v PC... Moc by mi pomohlo toto vyřešit, mám takto natočených mnoho filmečků z různých akcí a rodinka se to nemůže mrknout v telce, ne každý má pecko...díky...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skusal som najmenej 10 najznamejsich free programov a niekolko platenych, okrem ineho aj Nero Vision…
Dreamer 27.05.2009 23:44
Dreamer
díky, o víkendu budu testovat, dám vědět... poslední
plevel 29.05.2009 12:15
plevel

Skusal som najmenej 10 najznamejsich free programov a niekolko platenych, okrem ineho aj Nero Vision Essentials. Ziadny nedokazal HD video z TZ5 ani len nacitat a ja som to pritom potreboval prekonvertovat a zaroven zachovat vysoke rozlisenie. Toto dokazal jediny:

SUPER - je zadarmo, ma intuitivne ovladanie, obcas vyhodi chybovu hlasku, hlavne pri konverzii viac videi naraz, po jednom to ide dobre, ale je to jediny program ktory si poradi s HD videom z TZ5 (teda ktory poznam).

SUPER.html

Uz len najst free video editor s takou podporou formatov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru