Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozený účet

Mám problém s pc a to ten že se mi z ničeho nic totálně zasekl zkoušela jsem všechno aby povolil a na konec jsem musela dlouze zmáčknout tlačítko pro zapnutí a vypnutí (je to notebook) takze se vypnul.. pote jsem ho hned zapla, prihlasila jsem se na svuj ucet a najednou tohle:
Systém Windows nemůže načíst místně uložený profil.
Možné příčiny této chyby zahrnují nedostatečná zabezpečovací
práva nebo poškozený místní profil.
Pokud problém přetrvává, obraťte se na správce sítě.
a potomto jeste tohle:
Systém Windows nemůže nalézt místní profil.
Budete přihlášeni pomocí dočasného profilu.
Změny profilu budou při vašem odhlášení ztraceny.

Takze me to hodilo na nejaky nahradni profil na kterem nic neni. Cetla jsem ze se mam prihlasit na admina a vytvorit novy ucet a do nej nasladne zkopirovat data meho puvodniho profilu z Documents and Settings. Jenze mam problem s domenou. Pc je firemni a u meho puvodniho uctu je jina domena nez u uctu pro hosty a administrator ma take jinou.Potrebuji to dat do puvodniho stav ale nevim jak. Poradte prosim. Vsechny dotazy na stejne nebo podobne tema jsem prohlizela ale nikde jsem nenasla primo dtaz na domenu.. jde mi o to ze je to firemni pc a nerada bych abych s tim udelala jeste neco horsiho nez je to ted

Předmět Autor Datum
budeš muset kontaktovat admina oné domény, který ti bude asistovat. V zásadě je třeba zazálohovat ve… poslední
touchwood 30.05.2009 18:29
touchwood

budeš muset kontaktovat admina oné domény, který ti bude asistovat. V zásadě je třeba zazálohovat veškerá data z tvého profilu, ten následně smazat a ty se v doméně znova přihlásíš na svůj účet a profil se vytvoří znova. Následně do něj přehrneš veškerá zálohovaná data.

Ne že bys to nezvládla sama, ale jde o samotné zálohování, kde nejspíše jen admin bude vědět, co všechno je třeba zálohovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru