Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak na stremování videií?

Ahojte, jakou technologii (software) mám použít pokud si chci svoje natočená videjka z mobilu dát na web a přehrávat je tam? Rád bych fullscreen, dobrou kvalitu a možnost pouštět video z různého místa (třeba z půlky začít přehrávat). Čili myslím si, že wmv a flash technologie odpadají. Líbí se mi jak to má stream.cz nevíte co používají?

PS:placené služby (třeba stream hosting) nechci.

Děkuji za vaši ochotu

Předmět Autor Datum
Pokud vim tak stream.cz pouzivaji prave flash, to ze to prehraje od pulky do konce je normalni jev,…
virus 02.06.2009 13:42
virus
já mám ale svůj rychlý hosting... hledám jen vhodnou technologii. Víte jak umístím si na web to vide…
dual boot 02.06.2009 13:53
dual boot
Flash video je *.swf nebo *.fla typ souboru, prehravani ve flashi je pak pomoci <object> <embed> <pa…
virus 02.06.2009 14:10
virus
díky ale vyvstává otázka proč youtube videa neumějí ten posun např. do půlky a tam odsaď přehrávat-…
dual boot 02.06.2009 14:23
dual boot
Prave to je ovlivneno jak je flash vytvoren, zalezi co tvurce flash prehravace chce aby bylo dostupn… poslední
virus 02.06.2009 14:26
virus

Pokud vim tak stream.cz pouzivaji prave flash, to ze to prehraje od pulky do konce je normalni jev, to same muzes s avi nebo wmv, zalezi na velikosti formatu, prenosove rychlosti a tveho pripojeni. Na free hosting nevim nevim zda si tam budes moct dat mraky videi, velikost je omezena.

já mám ale svůj rychlý hosting... hledám jen vhodnou technologii. Víte jak umístím si na web to videjko a udělám asi tag element a object(?) a von se mi sám vykouzlí ten lash přehrávač - nebo právě tady nevím jak/co...

Flash video je *.swf nebo *.fla typ souboru, prehravani ve flashi je pak pomoci <object> <embed> <param> viz jakpsatweb.cz je to tam prehledne popsano. Pro vytvoreni vlastniho flashe je potreba mit od macromedia flash editor a za ten se plati, mozna je nakej freeware ale nevim o nem, prevod videa do fla nebo swf pomoci nakeho convertoru prohledni http://www.google.com/#hl=en&q=convert+avi+to+fla& aq=f&oq=&aqi=g10&=Google+Search&=I%27m+Feeling+Luc ky&fp=1mZ_-PL2Zjc

díky ale vyvstává otázka proč youtube videa neumějí ten posun např. do půlky a tam odsaď přehrávat- myslel jsem právě, že to je neschopnost flashe, ale Vy tvrdíte, že stream.cz je flash, tak si říkám proč Google nemá na Youtube tady ten posun :-)

ps: avidemux dělá konvert do flv

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru