Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Synchronizacia posty (imap) Outlook2007

Zakaznik sa zrazu rozhodol, ze si chce postu pozerat okrem pc v praci aj nb. Takze som vytvoril nove konto s imapom na pc, stare pop3 zmazal, rozchodil outlook na nb a...a odoslana posta sa medzi tymito dvoma pc nesynchronizuje (kazde pc ma svoju odoslanu postu) hoci by sa to malo diat podla mna automaticky (ja pouzivam thebat, takze si to len myslim).
Je treba este nieco nastavit?

Předmět Autor Datum
Jestli jsem dotaz spravne pochopil, tak v outlooku na obou pc musis nastavit u konkretniho uctu, aby…
Radek 04.06.2009 12:08
Radek
Ok skusim. Mas pravdu outook sa pytal kam ma ukladat odoslanu postu, ale ja som to pochopil tak, ze…
fleg 04.06.2009 12:18
fleg
No musi to byt na serveru, protoze synchronizuje se serverem. Melo by to tak jit. Tusim u jednoho uc…
Radek 04.06.2009 12:21
Radek
To som nejako nepochopil, co si tu splietal (cital som to 4x), ale zhrniem to tak, ze ja som bol v t…
fleg 04.06.2009 13:00
fleg
Promin delam neco jiny a pisu jen v rchlosti. Nemam moc cas. Proste jde o to, aby na obou pc v Outlo…
Radek 04.06.2009 15:37
Radek
Ako nastavim v Outlooku remotny adresar na servri? Toto mi nie je celkom jasne. Jedine, co mi odporu… poslední
fleg 30.06.2009 13:42
fleg

Jestli jsem dotaz spravne pochopil, tak v outlooku na obou pc musis nastavit u konkretniho uctu, aby se ti odeslana posta ukladala na server. Pak ji samozrejme bude mit synchronizovanou v obou PC. Pokud se ti odeslana uklada na lokal PC, tak ji uvidis jen v nem, protoze na serveru neni. Tusim, ze uz pri vytvareni uctu se te Outlook pta, kam chces odeslanou ukladat, pokud ne, tak slozku nastav rucne.

No musi to byt na serveru, protoze synchronizuje se serverem. Melo by to tak jit. Tusim u jednoho uctu na Gmailu to tak mam. Pak ale musi pocitat s tim, ze v pc pokud bude offline nebude mit k mailum pristup, ale to ho asi netrapi(mozna se to tam da taky nejak nastavit, ale nepatral jsem po tom). Kdyz to mas jen v pc, tak druhy pc co se pripoji na server, zadnou odelsanou nevidi, protoze tam neni(je na tom duhem pc).

To som nejako nepochopil, co si tu splietal (cital som to 4x), ale zhrniem to tak, ze ja som bol v tom, ze rovnako ako sa sychronizuje prijata posta (zostava na servri a je aj na jednom aj na druhom pc) sa bude synchronizovat aj odoslana posta (server, 2xpc). Bohuzial to tak nie je.

Promin delam neco jiny a pisu jen v rchlosti. Nemam moc cas. Proste jde o to, aby na obou pc v Outlooku nastavil, aby se odeslana ukladala do te slozky, co je v odeslanych na serveru. pak to jede. Ted jsem to zkousel a odeslal jsem zkusebni email a mam to i na serveru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru