Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kopia videa v AviDemux - aky format pouzit?

Chcel by som vystrihnut urcite casti videa z roznych formatov. Pre AVI (DivX, Xvid, DV) pouzivam VirtualDub, moznost "Direct stream copy" pre audio a video, s tym nie je problem. Pre ine formaty pouzivam AviDemux, moznost "Copy" pre audio a video a chcel by som sa na nieco spytat:

1. Aky "Format" mam pouzit pre MOV video? Ide o HD video 720p z fotoaparatu Panasonic TZ5. S AVI to ide, ale chcel by som aby to bolo tak ako ma byt.

2. Aky format pouzit pre DVD video - VOB-y? Ked pouzijem MPEG video, chyba zvuk a dokonca to nie je mozne otvorit v AviDemux, ked MPEG-PS a MPEG-TS, ide to dobre, ale opat by som chcel aby to bolo tak ako ma byt.

3. Je este nieco co mozem nastavit - zmenit bez toho aby doslo k rekompresii a pomohlo by to lepsej kompatibilite? Viem ze napr. to MOV HD video asi v beznych DVD prehravacoch neprehram, ale mam este MPEG-y zo satelitu, tie nemaju parametre DVD video, maju ine rozlisenie a pod. Viem ze rozlisenie nezmenim bez rekompresie, ale zaujima ma to co mozem zmenit bez rekompresie a pomohlo by to videu - kompatibilite, prip. aj kvalite, aj ked nepriamo.

Dakujem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny