Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Javascript - reload obrázku

Predpokladam ze takto nejak si to asi predstavujes tak ako to je v prilohe?

Ten tvoj skriptik ma par nedostatkov (ale to aj ten moj). Prvy je ze visual basic skriptovanie podporuje jedine microsoft a teda internet explorer. Pokial chces aby to bezalo pod vsetkym alebo skoro pod vsetkym tak jedine javascript. Dalsia vec co tam bola je ze pouzivas filtre, ktore ma len internet explorer a mozilla a asi ani opera ich nemaju, ale nasiel som obdobne riesenie, ktore ma par nedostatkov ale je to to iste co si mal v odkaze len je to prerobene na javascript a ma to obojsmerne rolovanie.

Co sa tyka tych nedostatkov tak je to hlavne odlisne casovanie pre explorer, mozillu a operu pri pouzivani funkcii setTimeout a setInterval. Pre mozillu a operu sa to javy temer obdobne pre explorer to ide o dost pomalsie a zatial neviem ako to urychlit. Mozno by sa dalo este pouzit jQuery je s tym obcas aj jednoduchsia praca, alebo skusit nejaky flash. Nic lepsie ma zatial nenapada.

Ale inak ten internet explorer tiez nemusi byt problem. Skript pren budes pouzivat vo Visual Basicu ten co mas a pre ostatne prehliadace pouzijes javascript. Iba to oddelis podmienkov ktory skript sa pre ktore prehliadace pouzije.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny