Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zdroj Fortron Black Power 550

Ahoj,
má niekto skúsenosti s použitím zdroja Fortron OEM Black Power 550 W v zostave, prípadne s jeho kvalitou? Pýtam sa preto, lebo tento zdroj sa mi celkom páči, len si nie som úplne istý, čo znamená tá skratka OEM. Na krabici od zdroja je síce napísané "Manufactured by FSP", ale v dnešnom svete falšovania si človek nemôže byť už ničím istý. A ešte navyše: distribútorom v ČR je údajne vlastník značky Eurocase. Myslíte, že je tento zdroj naozaj Fortron aspoň v takej kvalite, aká je pre túto značku bežná? Nerád by som totiž zo súčasného zdroja Fortron 400W - 60 GLN prešiel na niečo kvalitatívne horšie...

Předmět Autor Datum
Pokud je na krabici napsáno Fortron a na zdroji také Fortron, tak to je celkem kvalitní zdroj. OEM z…
marekdrtic 14.06.2009 11:21
marekdrtic
Zdroj OEM není vázán na konkrétní PC, to nejsou Windows. a411c120.php3
karel 14.06.2009 11:25
karel
Někdy zkus zaměnit pořadí v procesu vyjadřování a myšlení ;-)
Prasak 14.06.2009 12:42
Prasak
pokial je to OEM zdroj ,tak krabicu mať nebude,a pokial bude v krabici,tak od distribútora Partis s.…
audax 14.06.2009 16:51
audax
ďakujem. Ten článok to značne objasňuje. Podľa obalu to vyzerá, že to Fortron bude. Či je to napísan…
Black power 14.06.2009 13:40
Black power
Skratka "OEM" znamena ze vyrobok je urceny pre dalsieho vyrobcu ktory ho zabuduje do svojho vyrobku.… poslední
MM.. 14.06.2009 21:29
MM..

Pokud je na krabici napsáno Fortron a na zdroji také Fortron, tak to je celkem kvalitní zdroj. OEM znamená, že je zdroj vázán na jedno konkrétní PC. Nikoho to ale moc nevzrušuje, já mám OEM klávesnici a žádné změny funkčnosti při přenosu na jiné PC jsem nezaznamenal, ani FBI mi dveře nevyrazila :-D

pokial je to OEM zdroj ,tak krabicu mať nebude,a pokial bude v krabici,tak od distribútora Partis s.r.o. alias EuroCase,a tam už žiadne označenie Fortron/FSP byť nemusí,tam môže byť označenie napr. EuroCase Epsilon-Series,Fuelled by Partis s.r.o. ap.,v originál krabici od Fortronu alias FSP corp. sa dodávajú len retail Fortron zdroje,nie OEM,tie sa distribuujú ako "čisté" OEM bez všetkého priamo pre oficálneho distribútora,alebo ako tvz.bulk zabalené v sáčku pre ostatných OEM partnerov alebo velkovýrobcov zostáv.

Skratka "OEM" znamena ze vyrobok je urceny pre dalsieho vyrobcu ktory ho zabuduje do svojho vyrobku. To je cely vyznam skratky OEM.

Z toho vypluva to ze taky produkt nepotrebuje peknu farebnu krabicu aby to lakalo ludi v obchodaku, nepotrebuje navod, a podobne veci, ptz monter u dalsieho vyrobcu nema cas na pozeranie obrazkov na krabvici a nepotrebuje citat navod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru